Nieuws

  • We moeten onze gemeente blijven ontwikkelen! 29 november 2017

In de ruim vijfenveertig jaar van haar bestaan heeft de DGG zich voortdurend ingezet om een politieke partij te zijn ván, maar vooral vóór de inwoners van Geldrop-Mierlo. Actief en betrokken bij verenigingen, het concreet helpen van mensen met problemen, een grote inbreng bij de politieke besluitvorming en direct benaderbaar.

In een maatschappij die steeds verandert, is het noodzakelijk dat je als partij oog hebt voor die veranderingen. De problemen van gisteren worden links en rechts ingehaald door de problemen van vandaag. Meer dan ooit wordt de burger gedwongen om keuzes te maken door een terugtredende centrale overheid.

Het is daarom van groot belang dat politieke partijen en het gemeentebestuur toezeggingen doen aan de inwoners die zij waar kunnen maken. Gouden bergen beloven leidt alleen maar tot teleurstelling en bevordert het vertrouwen in de politiek niet. De inwoners moeten er van op aan kunnen dat wat er toegezegd wordt, ook waargemaakt wordt. Voor de DGG is dit een belangrijk uitgangspunt.

De DGG ziet de gemeenteraad als de eerstelijns politiek. Het dichtst bij de inwoners en daardoor goed in staat om te weten van zaken, die de burgers belangrijk vinden. Het betrekken van de inwoners bij de politiek, het betrouwbaar maken van de politiek. Het kijken door de ogen van de burger moet voorop staan. Wilt u weten wat de kandidaten van de DGG belangrijk vinden en waarom zijn politiek actief zijn? Kijk dan op hun persoonlijke website:

www.dgg-tonsteenbakkers.nl

www.dgg-fransstravers.nl

www.dgg-dirkvanweert.nl

www.dgg-henkdielis.nl

www.dgg-ericketelaars.nl

www.dgg-fransthijssen.nl

www.dgg-fritsvandeneijnden.nl

www.dgg-serkanyarangumeli.nl

 

 

 Nieuwsoverzicht